SocialeDoelenSlider

• Foto2
  • Foto3

Sociale Doelen Kiwanis Junior Wervik

Welzijn is een recht van iedereen! Iedereen heeft recht op een waardig leven!

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich inzet om de wereld te veranderen, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap, met als volgende doelstellingen :

• Het stellen van menselijke en geestelijke waarden boven de materiële
  • Het tot stand brengen, door woord en daad, van een meer ontwikkelde, meer actieve en meer dienstvaardige maatschappij
  • Het vinden van de weg naar duurzame vriendschap, naar onbaatzuchtige dienstverlening en naar het uitbouwen van een betere samenleving
  • Het samenwerken om gezonde opvattingen en edele idealen na te streven en in stand te houden, die meer eerlijkheid, rechtvaardigheid en goede wil met zich brengen.

Met de volledige groep ondersteunen we onze sociale doelen zowel materieel als financieel. Op die manier blijven we ons bewust van de kern van Kiwanis, namelijk de kinderen gelukkig maken en hen kansen geven in de maatschappij.

Bekijk onze sociale doelen:

Sociale Doelen

Aanvraag ondersteuning sociale actie:

Kent u een organisatie of een privépersoon die in aanmerking komt voor steun vanwege de sociale commissie van Kiwanis Junior Wervik, stuur dan vandaag nog een gemotiveerde aanvraag naar onze club.
Projecten uit de eigen regio waarin het welzijn van het kind centraal staat genieten onze voorkeur.

Stuur een mail met uw aanvraag naar