Omnisport Kiwanis Bloso

bloso zij

bloso zij2

Voor de tweede maal hebben we kinderen kunnen laten deelnemen aan het Omnisportkamp Kiwanis Bloso te Herentals Netepark, georganiseerd door onze vrienden van Kiwanis Torhout-Houtland voor kansarme kinderen tussen 8 en 12 jaar uit onze provincie.
Dit jaar was het aan de beurt van Lance, uit Wervik, en de 2 zusjes Kayla en Jana uit Geluwe. Allemaal konden ze op onze steun rekenen om deel te nemen aan dit sportkamp dat doorging in de eerste week van de Paasvakantie. In de vroege ochtend werden de kinderen opgepikt bij hen thuis en gebracht naar het verzamelpunt in Torhout. In de auto kregen ze een stevig ontbijt en konden ze met elkaar kennis maken. De kinderen die aan het sportkamp deelnemen, kennen elkaar niet op voorhand en op deze manier voelden de kinderen zich ook meer op hun gemak. Vanuit Torhout vertrok dan een bus die alle kinderen bracht naar Herentals. Het was onmiddellijk duidelijk dat Lance, Kayla en Jana het héél goed met elkaar konden vinden.
De kinderen hebben een toffe sportieve week beleefd en vonden het jammer dat ze terug naar huis moesten. Wij zijn héél blij dat we Lance, Kayla en Jana aan dit prachtig project hebben kunnen laten deelnemen.

 

bloso
bloso14
bloso2
bloso3
bloso4
bloso5
bloso6